Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
artikler

Disney+: Dette bør du se i juni 2023

Det er ikke så fullpakket som tidligere måneder, men Disney+ har likevel noen flotte prosjekter.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Disney har redusert sine originale produksjoner for Disney+ i noen tid nå, så selv om juni ikke er så trangt som tidligere måneder, har strømmetjenesten noen spennende nye tillegg å være klar over.

Med våre valg basert på britiske tillegg, her er TV-seriene og filmene du bør holde øye med på Disney+ i juni.

TV-serier:

Saint X - 7. juni

Dette psykologiske dramaet fortalt fra flere tidslinjer og perspektiver dreier seg om en ung kvinnes død på et idyllisk feriested i Karibia og hvordan søsteren hennes ble viklet inn i jakten på sannheten.

Dette er en annonse:

The Full Monty - 14. juni

Satt 25 år etter den opprinnelige britiske suksessen, vil The Full Monty utforske hvordan gjengen tilpasser seg et postindustrielt Sheffield, i tillegg til å se hvordan mannskapet blir viklet inn i dumme øyeblikk etter å ha tatt på seg utstyret igjen.

Secret Invasion - 21. juni

Dette er en annonse:

Den første Marvel Cinematic Universe-serien på lenge. Secret Invasion vil se Nick Fury og Talos slå seg sammen og prøve å stoppe Skrullene som har invadert de mest betydningsfulle og mektige organisasjonene i Marvel Universe.

HQ

Filmer:

Avatar: The Way of Water (2022) - 7. juni

Den enorme blockbusteren som steg helt til tredjeplass på den globale kinohitlisten gjennom tidene, debuterer på strømming og gir Disney+-abonnenter muligheten til å se neste kapittel i historien om Jake og Neytiri.

HQ

Flamin' Hot - 9. juni

Denne dramatiserte biografien tar for seg historien om Richard Montañez, en vaktmester fra Frito Lay som brukte sin meksikanske arv til å endre næringsmiddelindustrien og skape den ikoniske Flamin' Hot-smaken av Cheetos.

Disney+: Dette bør du se i juni 2023

Stan Lee - 16. juni

Denne dokumentaren sporer livet til Stan Lee og viser hvordan den berømte tegneserielegenden ble en underholdningsgigant, alt ved hjelp av personlig arkivmateriale.

Verdens beste - 23. juni

Denne musikalske komedien dreier seg om det 12 år gamle matematikkgeniet Prem Patel, som ønsker å utforske en karriere som rapper etter å ha oppdaget at hans avdøde far var en legende i hiphop-miljøet.Loading next content