Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Star Wars: The Bad Batch

Disney justerer hudfargen på karakterene i Star Wars: The Bad Batch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Etter at den første sesongen av Star Wars: The Bad Batch hadde premiere, var det mye kritikk fra fansen angående hudfargen til flere av karakterene. Klonesoldatene i Star Wars-universet er basert på Jango Fett, spilt av maori-skuespilleren Temuera Morrison, og fansen har reagert på at hudfargene i The Bad Batch ikke stemmer overens med hans.

HQ

På Twitter begynte hashtaggen #UnwhitewashTheBadBatch å trende, og nå har seriens kreative team sammen med regissøren Brad Rau uttalt seg om situasjonen og fortalte hvordan de har justert hudfargen for sesong to for å være mer nøyaktig. Og også gjort det samme for de gamle episodene i første sesong.

"We listened to all the concerns of the fans. Interestingly, in Season 1, before season one came out, we're always doing this, we went back to look at the skin tones, and we made some corrections to make sure that we're being true to the legacy of the clones in Clone Wars. Absolutely, 100%."

Den andre sesongen av Star Wars: The Bad Batch er nå tilgjengelig på Disney+.

Star Wars: The Bad Batch

Relaterte tekster

0
Star Wars: The Bad Batch (sesong 1)

Star Wars: The Bad Batch (sesong 1)

SERIES-TEKST. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Republikken har falt og en ny makt er i ferd med å innta galaksen. Ingar har anmeldt første sesong av The Bad Batch som foregår i denne spennende overgangsperioden.Loading next content