Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Disney Speedstorm

Disney Speedstorm får ny trailer

Disneys kartracingspill ble offisielt utsatt tidligere denne uken, men det hindrer ikke Gameloft fra å skape hype med en ny trailer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For bare noen dager siden rapporterte vi at Gamelofts kommende kartracer Disney Speedstorm har blitt utsatt til neste år. Dette kommer etter en lengre periode med praktisk talt ingen tegn til liv, men det er klart at dette er i ferd med å endre seg til tross for utsettelsen.

Vi har nå fått en ny CGI-trailer fra spillet, som viser baner, førere og den generelle ideen bak konseptet (å kjøre fort i fargerike biler). Disney Speedstorm er ansett for å være en Mario Kart-utfordrer, men med kjente karakterer fra alle Disneys store filmer og serier. Sjekk ut videoen nedenfor.

HQ
Disney Speedstorm

Relaterte tekster

0
Disney SpeedstormScore

Disney Speedstorm

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Asphalt-utviklerne Gameloft har skapt en sjarmløs, upersonlig cash grab-versjon av Mario Kart 8, og vi er ikke imponert.Loading next content