Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dissidia Final Fantasy NT

Dissidia Final Fantasy kommer til PC og får en gratisversjon

Det hurtige fightingspillet fra Team Ninja, Dissidia Final Fantasy kommer til PC og får en gratisversjon i mars.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Final Fantasy fighting-spillet utviklet av Team Ninja, Dissidia Final Fantasy NT kommer til PC via Steam. Det var utgiveren Square Enix som annonserte dette nylig og PC-versjonen er ikke den eneste nyheten de hadde heller.

Både PC og PlayStation 4-spillere får muligheten til å laste ned en free to play -versjon av spillet, med det passende navnet, Dissidia Final Fantasy NT Free Edition samme dagen som utgivelsen på steam 12. mars i år. Gratisversjonen gir spillerne muligheten til å kjøpe karakterer og våpen selv. Online-kamper blir tilgjengelig for de som spiller gratisversjonen og de får spille mot eiere av fullversjonen.

I tillegg får spillet en standardugave som tilbyr spillerne 28 karakterer og diverse spillmoduser som historiemodus, og en Deluxe-utgave som inneholder alt fra standardutgaven samt Season Pass med seks DLC-karakterer, våpen og kostymer.

Har du prøvd Dissidia Final Fantasy?

Dissidia Final Fantasy NT

Relaterte tekster

1
Dissidia Final Fantasy NTScore

Dissidia Final Fantasy NT

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Fansen ønsket seg et nytt Dissidia-spill og Square Enix hørte etter, men er dette spillet vi så for oss?Loading next content