Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

DJI Osmo Pocket 3

DJI leverer et av sine mest sammenhengende produkter til nå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Selv om DJIs ulike typer utstyr for profesjonelle fotografer og glade, entusiastiske amatører sakte, men sikkert har nærmet seg perfeksjon for hver iterasjon har det ofte føltes litt som om de ulike avdelingene som designer disse produktene, ikke snakker nok med hverandre for å sikre at de riktige designbeslutningene blir gjentatt over hele linjen.

HQ

En god veske til en Mavic-drone erstattes av en dårligere til Mini, et Pocket stativfeste mangler plutselig til Mobile - det er denne typen ujevnheter som kan være frustrerende, spesielt når DJI stadig viser at de er en utrolig konsekvent produsent.

Med den klagen av veien har du Osmo Pocket 3, et produkt som ikke bare kombinerer Mobile og Action i ett og samme produkt. Du har en gimbal, du har et dedikert GoPro-lignende actionkamera i ett og samme produkt, og takket være solid tilbehør og utmerket byggekvalitet er dette det kameraet vi kommer til å bruke i fremtiden, og det vi vil anbefale.

DJI Osmo Pocket 3

Ok, så ideen er enkel. Ved å snu displayet på Pocket 3 fra horisontal til vertikal posisjon slår det seg på og kalibrerer gimbalen som holder det 108 graders 20 mm eller f/2.0-objektivet, som filmer opptil 4K/60 bilder per sekund i 16:9-format. Det betyr at du får den samme stabile fotograferingen som med en Osmo Mobile 6, samtidig som du fotograferer med et dedikert kamera som gir deg alt du trenger uten å måtte ta telefonen opp av lommen.

Dette er en annonse:

Sammen med det to tommer store OLED-panelet er det selvfølgelig en joystick som lar deg panorere manuelt, slik du forventer av en gimbal. Den kan panorere fra -235 til 58 grader, gi deg -120 til 70 grader i tilt og -45 til 45 grader i roll, noe som er ganske rimelig, og den ganske solide og etter hvert velprøvde 1" CMOS-sensoren gir deg stabil zoom på optisk 2x med rikelig bildestabilisering.

I programvaren, som tar opp direkte til microSD-kort på opptil 512 GB, finnes alle alternativene du forventer, som Countdown, Panorama, Hyperlapse og Motionlapse. Kameraet har en egen modus for svakt lys som gir mer lys når det trengs, og det har selvfølgelig den samme ¼"-gjengen på undersiden for stativ.

Den største begrensningen er selvfølgelig at du ikke kan plassere en telefon med for eksempel 5x eller 10x optisk zoom, eller bytte til en ultrabredde på 120 grader. Smarttelefoner har et utall ulike optiske alternativer å velge mellom som en enklere løsning egentlig ikke kan gjengi. Men det du taper i allsidighet, vinner du i pålitelighet, og for et produksjonsselskap som vårt er det en langt bedre opplevelse å starte opp Osmo Pocket 3 og begynne å filme.

DJI Osmo Pocket 3
Dette er en annonse:

Faktisk er dette et rett og slett strålende bud på "mitt første DJI-produkt". Du mangler det mylderet av opptaksmoduser du får andre steder, kontrollene er enkle å forstå og intuitive, og i det øyeblikket du snur skjermen er du faktisk klar til å gå i gang. Hvis du kjøper den litt større pakken, får du til og med DJI Mic innebygd, som bare krever at du setter på mikrofonen og slår den på. Den er ikke IP-sertifisert mot vann, det hadde vært nyttig å kunne bruke den i regnvær, og selv om vi liker det modulære designet som gjør at du for eksempel kan sette på en batteripakke, blir det fort ganske dyrt.

Men DJI Osmo Pocket 3 er en av de mest helhetlige pakkene DJI har tilbudt, spør du oss, og viser et mer enhetlig skritt fremover enn andre, kanskje bedre, produkter har vist tidligere. Bravo.

09 Gamereactor Norge
9 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content