Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Dødelig plantesopp infiserer mann i India

Vår verdens første tilfelle gir uten tvil The Last of Us-fansen litt angst.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

The Last of Us avsluttet nylig sin første sesong, og PC-porten til The Last of Us: Part I debuterte tidligere denne uken, og ettersom verden tydelig vet at vi elsker Naughty Dogs postapokalypse har moder jord også begynt å kopiere spillene.

For Sky News melder at en mann i India nå blitt smittet med det som har blitt kalt en «killer plant fungus». Chondrostereum purpureum sopp sies å forårsake sølvbladsykdom i planter og sprer seg via luftbårne sporer for å dødelig drepe flora, men i lang tid har det generelt vært kjent at soppene ikke kunne infisere mennesker. Før nå.

Pasienten sies å være en 61 år gammel mann som uttrykte symptomer på hoste, tretthet, problemer med å svelge og en hes stemme i tre måneder, og før han ble smittet ble det sagt at han ikke hadde noen sykdomshistorie. Han er imidlertid en plantemykolog som har jobbet med sopp av ulike slag.

Selv om dette uten tvil er ganske skremmende for The Last of Us fans skal det sies at saken faktisk ble rapportert for to år siden, men har bare nylig vært offentlig, og at etter å ha blitt diagnostisert med infeksjonen har mannen blitt behandlet og kurert og infeksjonen har ikke kommet tilbake siden.

Dette er en annonse:

Heldigvis ser det atsp ut til at vi ikke trenger å frykte vår egen Outbreak Day. I hvert fall ikke med det første...

Dødelig plantesopp infiserer mann i India


Loading next content