Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Domino's kan snart tilberede pizzaen din under levering

Pizzakjeden har kommet opp med en genial ny elsykkel-løsning.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det finnes ikke noe tristere enn å åpne Domino's-esken og oppdage at pizzaen har blitt kald under leveringen. Heldigvis har pizzakjeden kommet opp med en løsning på nettopp dette, ettersom Domino's utforsker en måte å kombinere elsykler og pizzaovner på.

Som Electrek rapporterer, er Domino's i ferd med å lage en elsykkel som også har en elektrisk pizzaovn på ryggen. Det betyr at pizzaen din teknisk sett kan stekes mens den transporteres til deg.

Det sies at sykkelen har 20-tommers dekk, et integrert batteri i underrøret og et bredt bakhjulsstativ for å sikre at pizzaovnen ikke får sykkelen til å velte når den står stille. Den har til og med et fjæringssystem som lover å beskytte pizzaen mot å velte eller falle fra hverandre hvis sykkelen treffer et hull eller en ujevnhet i veien.

Haken er at sykkelen foreløpig bare lanseres i Australia, men det betyr ikke at vi ikke kommer til å se den andre steder i fremtiden.

Dette er en annonse:
Domino's kan snart tilberede pizzaen din under levering


Loading next content