Norsk
Gamereactor
lifestyle

Donald Trump tiltalt for «hysj-penger»-utbetalinger

Det er ventet at den tidligere presidenten vil overgi seg innen slutten av uken.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En storjury har stemt for å tiltale Donald Trump for en betaling han ga til den voksne filmstjernen Stormy Daniels under valget i 2016. Dette markerer første gang en tidligere amerikansk president noensinne har blitt kriminelt tiltalt.

En uttalelse fra Manhattan District Attorney's talsperson lyder: «I kveld kontaktet vi Trumps advokat for å koordinere hans overgivelse til Manhattan DA's Office for arraignment på en høyesterettstiltale, som fortsatt er under segl. Veiledning vil bli gitt når arraignment-datoen er valgt.

Det er ventet at Trump vil overgi seg innen slutten av uken. Han vil bli fotografert og behandlet for en forbrytelse arrestasjon, som sannsynligvis vil bringe noen form for pushback fra sine støttespillere. New Yorks politistyrke har blitt informert om og forberedt på «uvanlig uorden» når Trump blir hentet inn.

Dette vil sannsynligvis ha en enorm effekt på Trumps presidentkampanje i 2024. Som svar har Trump angrepet venstresiden og hevdet at dette var et politisk trekk. – Jeg tror denne heksejakten vil slå massivt tilbake på Joe Biden, sier han. « Vår bevegelse, og vårt parti – forent og sterkt – vil først beseire Alvin Bragg, og deretter vil vi beseire Joe Biden.»

Dette er en annonse:

Topprepublikanere støtter også Trump, og kaller tiltalen et «enestående maktmisbruk».

Takk, The Guardian.

Donald Trump tiltalt for «hysj-penger»-utbetalinger
Dette er en annonse:


Loading next content