Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mario + Rabbids Kingdom Battle

Donkey Kong inntar Mario + Rabbids Kingdom Battle

Endelig får vi se den skikkelige utgaven.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Ubisoft og Nintendo offentliggjorde Mario + Rabbids Kingdom Battle på fjorårets E3-messe fikk vi se et lite glimt av Rabbids-utgaven av Donkey Kong, noe som fikk mange til å håpe at den velkjente apen ville være i spillet også. Uheldigvis var han ikke det, men vi trenger ikke å vente så lenge før han faktisk kommer.

Den slipsglade apen vil nemlig komme som en utvidelse til Mario + Rabbids Kingdom Battle senere i vår. Her snakker vi ikke bare som en ny spillbar figur heller, for han vil også ha en egen historie og ny verden. Når det kommer til ferdighetene hans får vi vite at de store armene blant annet vil gi oss nye måter å bevege oss på, samtidig som de selvsagt vil gjøre en god del skade. Digger du DK-melodiene kan du også glede deg, for Grant Kirkhope har laget noen helt nye sanger til utvidelsen.

HQ
Mario + Rabbids Kingdom Battle

Relaterte teksterLoading next content