Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom Eternal

Doom Eternal: The Ancient Gods Part II avslutter sagaen i morgen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Med tanke på hvor mye id Software og Bethesda har hypet opp Doom Eternal sin The Ancient Gods Part Two-utvidelse er det tydelig at de er stolte over hvor Doom Slayer-sagaen vil avsluttes, noe jeg kan forstå etter å ha sett dagens trailer.

For etter flere dager med ertende smakebiter har vi endelig fått det som viser seg å være lanseringstraileren for Doom Eternal: The Ancient Gods Part II, og både den generelle skalaen, fiendene og at vi skal få bruke en svær hammer kalt The Hellbreaker gjør det klart at utviklerne har tenkt å avslutte dette kapittelet med stil. Derfor er det også utrolig kult å vite at utvidelsen lanseres allerede i morgen overalt utenom Switch.

HQ
Doom Eternal

Relaterte tekster

2
Doom Eternal (Switch)Score

Doom Eternal (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Blodspruten fyller skjermen mens høylytt latter fyller rommet, akkompagnert av blytunge metallriff som druser ut av hodetelefonene. Klokken er 04.30, og ved siden av meg prøver en rimelig irritert kjæreste å få de anbefalte åtte timene med søvn. Det må vente. DOOM Eternal har nemlig ankommet Nintendo Switch.Loading next content