Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dragon Age: Dreadwolf

Dragon Age 4 får ikke multiplayer likevel

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går bekreftet Bioware at det ikke blir noe ny utgave av Anthem, og det må være lov å si at en av tingene som felte spillet var mekanikker som er implementert på grunn av spillets online-fokus. Derfor var nok mange ganske nervøse for Dragon Age 4 i tillegg siden jobbutlysningene hadde gjort det klart at det universet ville få multiplayer også. Heldigvis har Bioware og EA ombestemt seg.

Alltid pålitelige Jason Schreier fra Bloomberg avslører at sjefene i EA har endret mening etter suksessen til Star Wars Jedi: Fallen Order og Anthem-kritikken, så Dragon Age 4 dropper "Live Service"-delen totalt slik at det nå utelukkende blir et enspillerfokusert rollespill som de første spillene i serien.

Dragon Age: Dreadwolf

Relaterte tekster

0
Dragon Age: Dreadwolf nærmer seg

Dragon Age: Dreadwolf nærmer seg

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Over fire år har gått siden Bioware endelig bekreftet at de lager et nytt Dragon Age-spill, men det ble etter hvert tydelig at prosjektet hadde store problemer. Dette...Loading next content