Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Driveclub VR

Driveclub-utvikler: Folk undervurderer PS4 Pro

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som kjent vil ikke Playstation 4 Pro bli like kraftig som Microsofts Project Scorpio (så lenge sistnevnte holder det de har lovet), men utvikleren bak Driveclub sier nå at folk undervurderer Sony-konsollens hestekrefter.

Tidligere sjef i Evolution Studios, Paul Rustchynsky, har nå delt sine tanker om maskinen på Twitter, der han sier følgende:

"Too many people are underestimating the #PS4Pro without having seen it in action #SeeingIsBelieving"

Playstation 4 Pro slippes ikke før i november, så det er for tidlig for oss å slå fast noe som helst om ytelsen i konsollen og resultatet på skjerm. Det vi har sett av videoer ser bedre ut enn på en vanlig PS4, men det er fortsatt ikke 4K slik PC-spillere med dyrt utstyr er vant til å se.

Driveclub VR

Relaterte tekster

3
Dato og pris spikret for Driveclub VR

Dato og pris spikret for Driveclub VR

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

De færreste har nok glemt hvordan det gikk med Driveclub og utvikler Evolutions planer om å ha spillet klart til lanseringen av Playstation 4 i 2013, og derfor var vi...Loading next content