Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead or Alive 6

Drunken Master snubler inn i Dead or Alive 6 i ny trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For et par dager siden skrev jeg at Brad Wong og Elliot kom til å dukke opp i Dead or Alive 6, men hadde da verken nye bilder av dem, eller en trailer. Men nå har en trailer endelig dukket opp, som gir oss et glimt av den fordrukne mesteren og reisekompanjongen hans Elliot, som ser ut til å ha plukket opp et Wong-triks eller to.

Vi får også et glimt av en ny arena, som ser ut som en blanding av en rekke eldre arenaer, og noe som ser ut som Danger Zones, som vi kjenner fra det aller første Dead or Alive-spillet. Dead or Alive 6 kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One. Hvem gleder du deg mest til å spille som?

HQ

Relaterte tekster

0
Joe Rogan roser Dead or Alive-serien

Joe Rogan roser Dead or Alive-serien

NYHET. Skrevet av Jonas Mäki

Verdens mest populære podcaster og UFC-kommentator Joe Rogan er en stor fan av kampsport i alle former, og det strekker seg til den digitale verden også. Selv om han nå...

0
Dead or Alive 6 får en demo neste uke

Dead or Alive 6 får en demo neste uke

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Team Ninja kunngjorde lanseringsdatoen til Dead or Alive 6 sin online demo under presentasjonen deres på EVO Japan. Demoen blir tilgjengelig for PlayStation Plus og Xbox...Loading next content