Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Du kan ikke lenger dele Xbox-skjermbilder direkte til Twitter

Nå må du betale et gebyr på $ 42,000 for å bruke API-funksjonene, noe som betyr at mange tredjeparter fjerner appstøtte.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I mange, mange år har du vært i stand til å dele skjermbilder tatt på Xbox direkte til Twitter. Sent i går ble ikke dette et alternativ lenger. Årsaken til at dette ble fjernet er at Twitter, ledet av Elon Musk, har bestemt seg for å belaste selskaper en "startavgift" på $ 42,000 for å få tilgang til API-funksjonene.

Dessverre påvirker dette også Xbox Game Bar på Windows 10 og 11, men ikke Xbox-appen på smarttelefoner. Flere tredjeparter gjør også angivelig det samme (fjerner delingsstøtte), men vi har ikke hørt noe om Nintendo eller Sony ennå.

Selv om vi forstår at Twitter trenger å tjene penger er det å ta betalt for å dele ting på sosiale medier i utgangspunktet en kontraproduktiv måte å gjøre det på, eller hva tror du?

Du kan ikke lenger dele Xbox-skjermbilder direkte til Twitter

Takk, Windows CentralLoading next content