Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Du kan kjøpe en faktisk Formel 1 bobil

Den tidligere Force India gjestfrihetssuiten er på auksjon.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du noen gang har ønsket å bo i de fancy glasshusene som Formula 1 lag satte opp i paddocken til et Grand Prix-nettsted, og deretter fortsette å operere i løpet av oppholdet på arrangementet, så har vi noen gode nyheter for deg.

Fordi en faktisk F1-bobil for tiden er på auksjon på eBay, med dette som den tidligere bobilen til Force India-teamet (som ble omgjort til Aston Martin for noen sesonger siden). Bobilen er oppe for en startpris på € 500.000, og alle som er interessert i å legge inn et bud, kan dra til Niedersachsen i Tyskland for å ta en omvisning i hjemmet før de tar noen faste beslutninger.

Hjemmet tilbyr et interiør med soveområder, kjøkken, bad med dusj og toaletter, et resepsjonsområde, et kontor, og beskrivelsen sier også at det er "klar for enhver tur".

Vil du bo i en F1 bobil?

Dette er en annonse:
Du kan kjøpe en faktisk Formel 1 bobil


Loading next content