Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Death Stranding

Du kommer til å kunne spille Death Stranding på telefonen din før 2024

Takket være iPhone 15 Pro.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært mye snakk om hvor kraftige telefoner er i ferd med å bli for tiden, og hvis du vil ha et tydelig eksempel på det er kunngjøringen om at et populært spill får en mobilversjon et godt sted å begynne.

Som en del av Apple -arrangementet i går kveld ble det nemlig avslørt at Kojima Productions' Death Stranding faktisk kommer til iOS-enheter senere i år. Det stemmer. PC-, PS4- og PS5-spillet kommer til iPhone innen utgangen av året, men nøyaktig når er uklart, ettersom det ikke er satt noen fast dato ennå.

Det finnes ingen trailer for iOS-versjonen av Death Stranding ennå, men i en av de nye trailerne for iPhone 15 Pro kan du se spillet i aksjon. Sjekk den ut her.

Death Stranding

Relaterte tekster

3
Death StrandingScore

Death Stranding

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Med å blande Metal Gear Solid, Fortnite, Dark Souls, Minecraft og Postmann Pat har Kojima Productions skapt et fantastisk spill Eirik tror blir årets største snakkis.

0
En hyllest til Low Roar

En hyllest til Low Roar

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

Før året er omme ønsker Anders å rette oppmerksomheten mot en liten, men unik musikkgruppe.

0
Death Stranding blir film

Death Stranding blir film

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Hideo Kojima sine spill, og da særlig Metal Gear Solid-serien, har alltid vært av det meget historiefokuserte og filmatiske slaget, så det er ikke rart mange har snakket...Loading next content