Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves fikk en god start med 71 millioner dollar åpningshelgen

Filmen var den å slå på åpningshelgen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens John Wick: Chapter 4 hadde en imponerende åpning forrige helg har ikke filmen klart å holde tittelen på toppen av billettkontoret i to uker på rad, for Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves har stormet inn på scenen og tatt topplasseringen etter en meget imponerende åpningshelg Den brakte faktisk inn 71.5 millioner dollar globalt.

Denne suksessen har gjort slik at D&D: Honor Among Thieves allerede kan skryte av å være den niende mest innbringende filmen i 2023 så langt, noe som egentlig ikke er så ille med tanke på at den har vært ute i rundt fire dager. John Wick: Chapter 4 er derimot for øyeblikket på tredjeplass (med 244 millioner dollar globalt) og puster Creed III (på 258 millioner dollar globalt) i nakken, men må håve inn en betydelig sum for å ta toppplassen fra Ant-Man and The Wasp: Quantumania som har 471 millioner dollar globalt så langt.

Hvis du ikke har sett Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves ennå kan du lese Magnus' anmeldelse her.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Relaterte teksterLoading next content