Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Black Adam

Dwayne Johnson er fortsatt trygg på suksessen til Black Adam

"Vår publikumsscore var på 90-tallet."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

For mange er Dwayne Johnson fortsatt det smilende, ulmende ansiktet som kan bringe inn millioner på billettkontoret. Han kommer ikke til å levere en Oscar-verdig forestilling når som helst snart, men heltekarakterene hans er vanligvis underholdende nok til å tjene minst middels anmeldelser.

HQ

Black Adam har imidlertid vært en slags vending til det verre for Dwayne Johnson. Filmen klarte bare å få inn nesten 400 millioner dollar på billettkontoret, samtidig som den fikk Johnson til å få et mildt sagt anstrengt forhold til flere DC-ledere.

Likevel mener Johnson at Black Adam var ham som leverte den "beste filmen" han kunne. "Vår publikumsscore var på 90-tallet. Kritikere fikk slått fra seg, men det er bare forretningen i det."

Johnson fortsatte deretter med å snakke om James Gunn og Peter Safrans inntreden som DC Studios-ledere: "Det er nesten som når du har et profffotballag og quarterbacken din vinner mesterskap og hovedtreneren din vinner mesterskap, og så kommer en ny eier inn og sier: «Ikke treneren min, ikke quarterbacken min. Jeg kommer til å gå for noen nye."

Det er trygt å si at Johnson absolutt ville ha foretrukket å se sin versjon av Black Adam i det nye DC-universet, eller ikke se noen endringer i den gamle formelen i det hele tatt.

Takk, Variety.

Black Adam

Relaterte teksterLoading next content