Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Shazam! Fury of the Gods

Dwayne Johnson skal ha hindret Hawkman og andre karakterer fra å vises i Shazam! Fury of the Gods

Zachary Levi har tilsynelatende bekreftet rykter om The Rocks engasjement.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen hemmelighet at Dwayne Johnson ønsket at Black Adam skulle være en sentral del av DCEU. Med Henry Cavills Superman som dukket opp på slutten av filmen, var det sikkert noen store planer på plass for antihelten før James Gunn og Peter Safran hermetiserte Black Adam.

Det ser ut til at i tillegg til å presse Black Adam til en mer sentral rolle, kan Dwayne Johnson også ha spilt en rolle i å sikre at Shazam! Fury of the Gods ikke så en cameo fra ham eller andre medlemmer av Justice Society of America.

Ifølge The Wrap blokkerte Dwayne Johnson ideen om at Black Adam skulle møte tegneserierivalen sin for at han skulle møte en mer populær karakter. Zachary Levi, som spiller Shazam, ser ut til å støtte dette i et Instagram-innlegg.

Hva synes du om dette?

Shazam! Fury of the Gods

Relaterte tekster

0
Shazam! Fury of the Gods

Shazam! Fury of the Gods

FILM-ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Mens DC og Warner Bros. prøver å finne ut av veien videre, vender Shazam tilbake for å skape en god superheltopplevelse som ikke bryr seg så mye om noe overordnet filmunivers. Resultatet er forfriskende.Loading next content