Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
SimCity BuildIt

EA annonserer SimCity BuildIt for iOS og Android

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Electronic Arts har nå annonsert et nytt SimCity-spill for mobile enheter. SimCity BuildIt ser ut til å være en bysimulator på lik linje med SimCity til PC, og vil være tilgjengelig på Android, Android Tablet, iPad og iPhone. Det er ellers lite informasjon om spillet utover skjermbildene vi deler med dere under her, men forhåpentligvis har de ikke en ondsinnet free-to-play-plan bak dette.

HQ

Enten du er en smart byplanlegger eller en strategisk mesterhjerne, ta kontroll og ha det gøy uansett hvor du er. Snart vil et helt nytt SimCity-spill som du aldri har sett maken til, laget for spillere på farten, være tilgjengelig for iPhone®, iPad® og Android™-enheter.

De valgene du tar utvikler byen din på en rekke måter. Møt innbyggernes behov for å holde dem lykkelige, eller ta tvilsomme valg og føl innbyggernes vrede.

Klyp, zoom, og roter 360 grader mens du administrerer byen din. Med utallige bygninger, og levende 3D-grafikk, er det det mest avanserte byggesimulator-spillet til mobile enheter, skriver Electronic Arts på spillets hjemmesider.

Da passer det gjerne bra at Apple nettopp har annonsert nye iPhoner med større skjerm.

SimCity BuildIt
SimCity BuildItSimCity BuildIt

Relaterte tekster

0
SimCity BuildIt ute i New Zealand

SimCity BuildIt ute i New Zealand

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Vi har problemer med å se for oss at EAs kommende SimCity BuildIt vil få en verre lansering enn den vi så med SimCity, men de kan bli stygt hvis de ikke har lært noe av...Loading next content