Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Madden NFL 15

EA fjerner utestengt spiller fra Madden NFL 15

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den utestengte backen Ray Rice fra Baltimore Ravens kommer fra og med fredag til å bli fjernet fra Madden NFL 15. Electronic Arts meddelte nyheten på sin Twitter-konto:

Med Ray Rices utestengning på livstid fra NFL vil han også bli fjernet fra NFL 15. Endringen på spillerstallen vil skje på fredag.

Ray Rice ble utestengt på livstid fra NFL etter at han slo sin daværende forlovede, Jaynay Palmer, bevisstløs i en heis. Baltimore Ravens utestenge spilleren først bare for en periode, men da en video fra det brutale angrepet i heisen ble frigitt valgte laget å fristille spilleren helt. En talsmann for NFL rykket så ut med en melding på Twitter om at han var utestengt på livstid.

Ray Rice har siden giftet seg med Jaynay, og hun har rykket ut i hans forsvar. Hun beskylder mediene for å ha utnyttet situasjonen, og skapt et mareritt for både henne og eks-fotballspilleren.

Madden NFL 15

Relaterte tekster

0
Madden NFL 15 spår Super Bowl-resultatet

Madden NFL 15 spår Super Bowl-resultatet

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Et av årets sportslige høydepunkter finner sted på søndag (natt til mandag) når Super Bowl går av stabelen. I år står det mellom Seattle Seahawks og New England Patriots....

0
Historien om knøttespilleren i Madden

Historien om knøttespilleren i Madden

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I forrige uke ble den morsomme buggen hvor linebacker Christian Kirksey plutselig ble til en én fot høy spiller i det nylig lanserte Madden NFL 15 kjent for verden. I...

0
Herlig bug i Madden NFL 15

Herlig bug i Madden NFL 15

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det nylig utgitte Madden NFL 15 er et riktig så bra spill, men det er ikke helt fritt for bugs og småfeil. Heldigvis er noen av dem av den morsomme sorten, som denne...Loading next content