Norsk
Gamereactor
nyheter
EA Sports WRC

EA Sports WRC sesong 2 får et helt nytt sentraleuropeisk rally

Pluss 60 øyeblikk, nye Rally Pass-elementer og generelle forbedringer kommer på torsdag.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Electronic Arts har kunngjort at den andre sesongen av racerspillet EA Sports WRC er i gang. Denne nye innholdspakken til spillet vil være tilgjengelig for alle spillere fra torsdag 14. desember, og inneholder en rekke forbedringer og nytt innhold.

Høydepunktet er utvilsomt det første sentraleuropeiske rallyet, med en løype på over 32 km og tolv etapper. Rallyet vil være tilgjengelig for alle basisspillmoduser med ulike værforhold og årstidsklima. I tillegg til en rekke spillforbedringer markerer denne oppdateringen starten på en ny Rally Pass-sesong fra 19. desember, som gir spillerne muligheten til å låse opp opptil 30 tilpasningselementer på gratis-, VIP- og EA Play-nivå. I tillegg lanseres 60 nye øyeblikk der du kan gjenoppleve WRC-historien og ta fatt på nye daglige utfordringer.

"Vår visjon med Central Europe er å utfordre spillerne våre til å tøye grensene for kontroll og ta kalkulerte sjanser når de kjører gjennom småbyer, skoger og åpent jordbruksland. Rally Central Europe gir en spennende spillopplevelse med sine brede, svingete veier og unike baner", sier Matthew Battison, Creative Director hos Codemasters. "Dette er bare begynnelsen på en rekke spennende oppdateringer vi har planlagt for EA Sports WRC, og vi ser frem til å dele mer i løpet av de kommende månedene."

EA Sports WRC

Relaterte tekster

1
EA Sports WRCScore

EA Sports WRC

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Teamet bak Dirt Rally 2.0 lanserer nå sitt første offisielle WRC-spill, og vår svenske rallyekspert har testet det.

0
Vi snakker med Codemasters om EA Sports WRC

Vi snakker med Codemasters om EA Sports WRC

ARTIKKEL. Skrevet av Petter Hegevall

Så er det endelig annonsert, spillet vi i Gamereactor først fikk en forhåndsvisning av i februar, og i dette intervjuet snakker vi med produsent Ross Gowing og designer og WRC 2-vinner John Armstrong.Loading next content