Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Overwatch

Eagle Gaming avslører helfransk Overwatch-lag

Alle spillerne har MoonL som trener.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Eagle Gaming har offentliggjort lagoppstillingen sin i Overwatch, og den består kun av franske spillere. Dette ble kunngjort på den offisielle nettsiden deres, og det ser veldig lovende ut for fremtiden.

Alle spillerne har to års-kontrakter, og de første seks spillerne er allerede klare: NicoGDH, Hyp, Pipou, Knoxxx, Leaf og Kryw. Laget ledes an av MoonL, som understreket i kunngjøringen hvor viktig det er med strategi og struktur.

Hva synes du om dette laget? Har de en sjanse i ligaen?

Overwatch
Photo: Eagle Gaming

Relaterte tekster

0
Overwatch (Switch)Score

Overwatch (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av John-Edvard Genius

Blizzard har hørt på fansen og har nå lansert Overwatch på Nintendo Switch. John-Edvard har testet det.

OverwatchScore

Overwatch

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Blizzard har nettopp utvidet en imponerende portefølje med enda et glimrende spill. Vi har satt karakter på mesterlige Overwatch...

0
JJoNak forlater Seoul Dynasty

JJoNak forlater Seoul Dynasty

ESPORTSTEKST. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Til tross for at Blizzard nylig delte mange nye detaljer og informasjon om 2022 Overwatch League-seongen, har Seoul Dynasty mistet en av stjernespillerne sine, flex...Loading next content