Gamereactor internasjonalt Norsk / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands
Gamereactor
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto

FIFA 18 x Coca-Cola eCOPA turnering  • Oversikt
  • Deltakere
  • Grupper
  • Regler
  • KontaktMatchede spillere 18/10 - 31/10
Online-turnering Kvalifisering til live-eventene 18/10 - 31/10
Offline-turnering Spillerne vil kjempe i offline-turnering 8/11 - 21/11
Finaler og livestream Vinnerne vil møtes i Oslo, hvor GRTV vil livestreame finalene 25/11


Velkommen til eCOPA


Gamereactor, Coca-Cola, EA SPORTS og PlayStation skal sammen finne Norges beste FIFA-spiller!


Meld deg på i turneringen vår, og test ferdighetene dine mot resten av landet. Vinneren sendes til Tyskland for å hente det originale FIFA World Cup-trofeet.
Samtidig får vinneren også mulighet til å delta i eCOPA World Final neste år. eCOPA arrangeres av oss i Gamereactor sammen med Coca-Cola, EA SPORTS og PlayStation.
Det første du må gjøre for å delta er selvsagt å melde deg på, noe du kan gjøre på høyre side av skjermen her. Deretter vil du motta en velkomstmail.


Du kan melde deg på i flere av de seks byene, men det er ikke sikkert at du får delta i alle byene. Det er nemlig begrenset med plasser i hver by og vi må prioritere personer som ikke kan delta andre steder.
Hver by vil først avholde en online-turnering, for deretter å ha en fysisk offline-turnering. Det er bare de 8 beste fra hver turnering/by som kommer til å spille mot hverandre i de fysiske offline-turneringene.
Offline-turneringen avholdes i kinosaler i de respektive byene. Det vil bli lagt ut billetter til disse arrangementene hvor det blant annet er mulig å vinne premier fra PlayStation og spille FIFA 18 på storskjerm.


Den 18. oktober vil alle påmeldte deltakere bli matchet opp med en vilkårlig spiller og vil da motta instruksjoner om hvordan kampen skal avholdes osv. Blir du en av de 8 beste i onlineturneringen din vil du altså inviteres til den fysiske offline-turneringen.


NB: Man kan ikke kvalisere seg til mer enn én fysisk turnering. De 2 beste fra hver av de 6 fysiske turneringene vil inviteres til finalen i Oslo den 25. november. Her vil de delta i Gamereactor sin livestreamede finale, og den endelige vinneren vil kåres.


For flere detaljer se regler over.


Bli med og spillVelg byer:

Mer enn én by er tillatt

Lukket

Du må være minst 16 år for å kunne delta i konkurransen.