Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
eFootball 2022

eFootball 2022 1.0 slippes neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter å ha ventet i flere måneder enn hva Konami regnet med og fansen hadde håpet på, er det japanske selskapet nå klar til å lansere den fullstendige versjonen av eFootball 2022, som er det første spillet i serien som er free-to-play. Den nye versjonen kan lastes ned 14. april, altså om nøyaktig en uke.

Det tidligere PES-teamet hevder at de har jobbet basert på tilbakemeldinger fra spillerne for å fikse de mange feilene originalversjonen fra i høst hadde, samt rebalansert en del og lagt til nye funksjoner for å gjøre spillet morsommere. Blant de nye tilleggene vil Dream Team-modusen, tidligere kjent som Creative Team, være den viktigste nye måten å spille på, der brukere bygger sine egne lag for å spille mot andres.

Mobilversjonen kommer dog ikke til å slippes sammen med PC- og konsoll-versjonen på torsdag, og lanseringsdatoen for denne er ennå ikke spikret.

eFootball 2022
eFootball 2022

Relaterte teksterLoading next content