Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Inside

Eirik spiller Inside live klokken 19.00

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ny fredag og nye muligheter. Etter å ha brukt uken med kundeservice for å fikse fryseproblemene er jeg nå tilbake med godt mot. Nå skal alt mest sannsynlig fungerer når jeg tar mine første skritt i det jeg hører er et meget godt spill, Inside. Her det bare å komme for å slå av en prat.

Om dere ønsker det skal jeg ikke spille det så lenge for å unngå mange spoilere. Her kan dere som har spilt det eventuelt varsle meg underveis når jeg nærmer meg noe som ikke bør vises. Kanskje skifter vi da over til et av de andre spillene vi snakker om i "Årets spill"-kåringene våre. Kom gjerne med forslag i kommentarfeltet. Sees vi i de mørke skogene (aka live-siden vår) klokken 19.00?

Inside

Relaterte tekster

7
InsideScore

Inside

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Med tanke på at Eirik er stor fan av begge spillene til Playdead var han mer enn villig til å se hvordan de klarer seg på Nintendo Switch også.Loading next content