Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Ekte Batpod, Star-Lord-hjelm og prinsesse Leia-kjole legges ut på auksjon.

En stor auksjon av filmmemorabilia finner sted i juni.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du har sett Star Wars, The Dark Knight, or Guardians of the Galaxy og lurt på hvordan det ville vært å eie Batmans Batpod, Princess Leia's hvite kjole eller Star-Lords hjelm, har vi gode nyheter til deg.

The Hollywood Reporter har avslørt at det skal avholdes en stor auksjon av filmmemorabilia i juni, der alle de nevnte rekvisittene og mer til skal auksjoneres bort. Haken er bare at det ikke er snakk om billige rekvisitter i det hele tatt: Batpoden forventes å gå for over 2 millioner dollar alene, og Star-Lords hjelm forventes å gå for mellom 100 000 og 200 000 dollar.

Auksjonen finner sted i Los Angeles mellom 28. og 30. juni på Petersen Automotive Museum. Den arrangeres av Propstore, og det forventes at over 1400 gjenstander auksjoneres bort.

Ekte Batpod, Star-Lord-hjelm og prinsesse Leia-kjole legges ut på auksjon.
Dette er en annonse:


Loading next content