Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Elon Musk bekrefter at han fikk ekskjæresten Amber Heard til å kle seg ut som Mercy

"Det var fantastisk", sier teknologimilliardæren.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Elon Musks siste biografi har kommet ut med noen interessante nye detaljer om Tesla- og X-eierens liv. En liten anekdote går ut på at han fikk ekskjæresten Amber Heard til å cosplaye som Mercy fra Overwatch.

Overraskende nok bekreftet Musk selv denne historien, med et bilde som bevis. Cosplayet er ganske imponerende, ettersom Heard ser ut til å ha gjort seg store anstrengelser for å få solide vinger og en glorie. Vi kommer ikke til å gå inn på hvorfor dette skjedde, da det sannsynligvis er best å ikke tenke på det, men cosplayet er i det minste kult.

Det ble rapportert at Musk ba Heard om å gjøre cosplayet mens hun filmet DCs Aquaman. Heard får en mindre rolle i den kommende oppfølgeren, og noen mener at dette skyldes rettssaken mot Johnny Depp.

Dette er en annonse:
Elon Musk bekrefter at han fikk ekskjæresten Amber Heard til å kle seg ut som Mercy


Loading next content