Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

En mann klarer å rive krokodillekjeftene av hodet etter å ha blitt angrepet.

Styrkeprestasjonen reddet ham fra å bli krokodillens lunsj.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et angrep fra en saltvannskrokodille har påført 51 år gamle Marcus McGowan kuttskader etter at kjevene klemte seg fast i hodet hans.

Angrepet skjedde på et eksklusivt feriested i Queensland i Australia (for hvor skulle det ellers være?), ca. 28 km fra Haggerstone Island nær Cape York. McGowan ble bitt bakfra og trodde først at han var blitt angrepet av en hai.

Da han strakte seg rundt, innså han at det var en krokodille som hadde klemt seg fast i hodet hans, og han klarte å åpne kjevene akkurat så mye at han fikk hodet ut. Krokodillen forsøkte seg igjen, men McGowan klarte å dytte den vekk denne gangen og fikk et nytt bitt i hånden.

Det antas at krokodillen var en ungfugl (eller kanskje den hadde en slags anti-rik holdning, med tanke på at feriestedet McGowan bodde på koster over 4000 pund per natt), for selv om krokodiller er vanlige i Australia, er angrep fra dem mindre vanlig.

Dette er en annonse:

Ifølge Queenslands miljødepartement kan det være vanskelig å spore en saltvannskrokodille, ettersom de beveger seg flere titalls kilometer om dagen. I år har naturvoktere vært nødt til å skyte en krokodille som angrep en mann og spiste hunden hans, og levninger etter en savnet person har blitt funnet inne i en enorm krokodille.

Da er det best å holde seg unna Queenslands farvann.

Takk, BBC.

En mann klarer å rive krokodillekjeftene av hodet etter å ha blitt angrepet.
Dette er en annonse:


Loading next content