Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Doom

En morsom mod gir det originale Doom lootbokser

Og også en falsk butikk.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lootbokser har vært veldig i vinden den siste tiden, på godt og vondt... Eller mest vondt, skal man være helt ærlig. Ifølge PC Gamer har en gjeng med moroklumper bestemt seg for å hive bensin på bålet ved å modde inn lootbokser i et spill som ikke hadde det til å begynne med. Og spillet de har valgt seg er ut er gode, gamle Doom.

Modden de har laget bytter ut alle våpen med lootbokser som bare kan åpnes med en gullnøkkel. For å få tak i gullnøkkelen må man drepe fiender, men nøkkelen er så klart så sjelden at fiendene bare dropper den en gang i blant. Modden har også lagt til en butikk som selger både nøkler og bokser i spillet, men serverne er nede så man får ikke kjøpt noe. Det høres ut som verdens mest frustrerende spill... og jeg har litt lyst til å prøve det.

Hvis du er like nysgjerrig som meg kan du sjekke ut en demonstrasjon av hvordan modden funker her.

Tror du Doom hadde blitt like populært hvis det hadde inneholdt lootbokser og mikrotransaksjoner?

Doom

Relaterte tekster

3
DoomScore

Doom

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Kristiansen

En udødelig klassiker har vendt tilbake til Xbox 360. Er det fremdeles noe underholdning å hente fra starten av 90-tallet?

0
Er du Doom-fan av den gamle skolen?

Er du Doom-fan av den gamle skolen?

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Nylig annonserte John Romero på Twitter at det nå er mulig for ordentlig hardbarka fans av gamle Doom å skaffe seg splitter nye, offisielt lisensierte Doom t-skjorter. Og...

0
Bevæpnet med selfie-stang i Doom

Bevæpnet med selfie-stang i Doom

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Modderen Linguica hadde en litt annerledes idé da vedkommende skulle lage et tillegg til Doom, og nå er altså InstaDoom sluppet. Her kan du slakte demoner i kjent...Loading next content