Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Warhammer 40,000: Warpforge

En ny demo for Warhammer 40,000: Warpforge er nå tilgjengelig

Du kan til og med sjekke ut den rykende ferske Tyranid-fraksjonen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Under Warhammer Skulls -arrangementet kunngjorde utvikleren Everguild at kortkjemperen Warhammer 40,000: Warpforge nå har fått en helt ny demo som kan spilles frem til 1. juni.

Demoen vil la spillere ta kontroll over en av seks fraksjoner, inkludert Tyranid Leviathan Hive Fleet som også nettopp har blitt kunngjort i showcasen. En pressemelding avslører at tyranidene er "drevet av en umettelig sult og klar til å sluke alt i sin vei. Disse hordene av glupske romvesener søker å absorbere all levende materie slik at spillerne kan gyte nye skapninger og sverme byttet sitt, Tyranids er sikker på å holde motstanderne på tærne."

For å legge til dette ble det bemerket at alle som deltar i Warpforge-demoen vil tjene prioritert tilgang til den lukkede alfaen som starter 8. juni. Spillere som deltar i dette vil tjene et minnekort tilbake til bruk når Warpforge debuterer i senere i år, selv om det er verdt å være klar over at fremgangen som er gjort i denne alfaen ikke vil bli overført til spillet når den kommer.

HQ
Warhammer 40,000: Warpforge

Relaterte teksterLoading next content