Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

En ny Dove-reklame retter seg mot overseksualiserte kvinner i dataspill.

Og spillere er ikke glade for det, for å si det mildt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hva er det? En annen storm av "kontrovers" som virvler rundt ideen om at kvinner kan bruke mer klær i spill og ikke ha ryggbrytende proporsjoner? Hvordan våger de?

Vitser til side, en ny Dove-annonse har forårsaket ganske tilbakeslag fra spillmiljøet etter at den inneholder en kvinnelig videospillkarakter som beseirer et monster, før hun går tilbake til garderoben hennes der hun avslører sitt virkelige utseende.

Reklamen viser deretter statistikken om at 74 % av jentene føler seg underrepresentert i videospill. Det har imidlertid vært mange motreaksjoner fra dem som mener Dove prøver å ta fra dem de attraktive spillkvinnene. Det er også de som mener at en dobbel standard finner sted ettersom mange menn i videospill forblir som muskuløse hunks.

Dette er en annonse:

Hva synes du om denne annonsen? Gi oss beskjed!

En ny Dove-reklame retter seg mot overseksualiserte kvinner i dataspill.
Dette er en annonse:


Loading next content