Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wonder Woman

En ny stillingsannonse antyder at Wonder Woman blir live-service

Etter hvert som WB satser enda mer på live-tjenester, ser det ut til at vi kommer til å se mange flere spill basert på denne modellen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi vet allerede at Monolith Productions (Middle-earth: Shadow of Mordor) utvikler et spill basert på DCs Wonder Woman, og at dette blir et historiedrevet open world-spill. Nemesis-systemet fra studioets Ringenes Herre-titler vil også bli implementert og tilpasset DC-universets amazoneprinsesse.

Nå har det også dukket opp informasjon som tyder på at Wonder Woman blir et spill av live service-modellen, med en stillingsannonse på Warner Bros. nettsted der de leter etter utviklere som kan ha "Experience helping maintain a live software product or game".

Warner Bros. Discoverys administrerende direktør David Zaslav har tidligere vært åpen overfor sine investorer om at live service er en tilnærming som selskapet forsøker å følge med flere av sine merkevarer, så det er ikke overraskende at Wonder Woman følger i samme fotspor. Neste år kommer for eksempel Suicide Squad: Kill the Justice League fra Rocksteady Studios, som helt klart følger samme modell.

"Vi fokuserer på å transformere de største franchisene våre fra i hovedsak å være konsoll- og PC-baserte med utgivelsesplaner på tre til fire år til å inkludere mer "always on gameplay" gjennom livetjenester, multiplattform- og free-to-play-utvidelser med mål om å få flere spillere til å bruke mer tid på flere plattformer. Til syvende og sist ønsker vi å skape engasjement og tjene penger på lengre sykluser og på høyere nivåer. Vi har satt opp spesifikke funksjoner. Vi er i ferd med å skalere og ser betydelige muligheter for å generere større inntekter etter kjøp."

Hva synes du om live service-spill?

Wonder Woman

Relaterte teksterLoading next content