Norsk
Gamereactor
esports
Fortnite

Epic har annonsert sine planer for konkurransescenen Fortnite Chapter 4

Med et nytt kapittel kommer et nytt konkurranseformat.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå som et nytt kapittel og en ny sesong av Fortnite har kommet, har Epic Games endelig delt alle detaljene om hva konkurransesiden av ting vil tilby.

Fra og med en Hype Reset, må alle spillere tjene sine rekker på nytt hvis de har tenkt å konkurrere i Cash Cups og også Fortnite Championship Series. Før du kommer til dette siste nivået av spill, må spillerne imidlertid gå gjennom Fortnite Divisional Cups, som vil se duoer konkurrere i ukentlige turneringer i håp om å nå Elite Cups hvor kontanter gis som belønning.

Når det gjelder formatet for hver uke med divisjonscupspill, har en grafikk blitt utgitt som viser flyten og kvalifiseringsprosessen for å kunne tjene en plass på høyeste nivå av konkurranse.

Fortnite

Epic har uttalt at ukene som vil holde FNCS-spill (som vil lære mer om i januar, men vil gi enhver Elite Division-spiller sjansen til å konkurrere) ikke vil inneholde noen Elite Cups.

Ellers vil det være 12 uker med konkurransespill denne sesongen, med en to ukers pause mellom 19. desember og 2. januar.

Fortnite

Relaterte tekster

0
Lady Gaga bekreftet for Fortnite

Lady Gaga bekreftet for Fortnite

NYHET. Skrevet av Jonas Mäki

Artisten/skuespilleren visste ikke hva spillet var for noe for fem år siden - og nå er hun selv med i det populære Battle Royale-spillet.Loading next content