Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

G2 Esports er 2023 Six Invitational mestere

Laget slo ut w7m esports for å ta hjem 1 million dollar.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

2023 Rainbow Six: Siege Six Invitational er nå over, og med det er et helt år av Siege esports-scenen avsluttet igjen. Med denne fremste turneringen nå i bakspeilet, kan vi rapportere om hvem som har blitt kåret til mester og hvem som har gått bort med en tredjedel av den totale premiepotten på $ 3 millioner.

Den prestasjonen falt til G2 Esports, et lag som beseiret w7m esports i gårsdagens store finale i en 3-1-visning. Dette kom etter at w7m faktisk var laget å slå etter å ha vunnet i den øvre braketten, med G2 som måtte bevise seg ved å overleve den nedre braketten, hvor laget måtte slå ut Astralis og Oxygen Esports før de fikk et skudd på tittelen.

Dette resultatet har sett G2 Esports på vei hjem med tittelen mester og $ 1 million i premiepenger. Laget fikk også Tournament MVP-prisen, og den gikk til Benjamin «Benjamaster» Dereli, samt Most MVP Wins, og den gikk til Jack «Doki» Robertson.

Rainbow Six: Siege

Relaterte tekster

6
Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Mai

Det nye Rainbow Six fokuserer sylskarpt på samarbeid, og har du venner å spille med tilbyr det en intens og annerledes opplevelse. Vi har satt karakter...



Loading next content