Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports

Team BDS har slått seg sammen med blockchain-plattformen, XBorg

Paret vil samarbeide om en rekke Web3-opplevelser.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Esportsorganisasjonen Team BDS har kunngjort at den har inngått et partnerskap med blockchain-plattformen, XBorg. Avtalen vil se paret samarbeide med en rekke Web3-selskaper, alt i et forsøk på å gi Team BDS fans nye fanopplevelser.

Vi blir fortalt at dette vil inkludere å jobbe med The Sandbox for å skape den første esportsarenaen på plattformen, og også samarbeide med Avatarz for å la fans lage sin egen digitale identitet, samtidig som de blir belønnet med virtuelle eksklusive samleobjekter skreddersydd for esports-teamet.

Administrerende direktør, Jocelyn Roux, Team BDS la til: "Dette partnerskapet gir et nytt perspektiv for Team BDS, og introduserer utgivelsen av virtuelle rom og enestående opplevelser for klubben. Denne nye teknologien vil ha en betydelig innvirkning på den overordnede kommersielle strategien for strukturen og på hvordan vi samhandler med våre fans. Vi er begeistret over dette partnerskapet med XBorg, som har som mål å skape en ny forbindelse mellom Team BDS og dets fellesskap av fans, og hjelpe klubben med å integrere blockchain-teknologi i sin engasjementsstrategi.

Det er ikke noe ord om økonomi eller lengde på partnerskapsavtalen.

Team BDS har slått seg sammen med blockchain-plattformen, XBorg


Loading next content