Norsk
Gamereactor
esports
Apex Legends

Team Liquid vender tilbake til konkurranse Apex Legends

Med en hel meksikansk liste.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Team Liquid Team Liquid har vært en støttespiller og en konkurrent i en verden av Apex Legends esports i årevis, med varierende grad av suksess. Mens det alltid har ansatt streamere for å representere laget i spillet, har det faktisk ikke hatt en fungerende liste over profesjonelle spillere siden 2022, selv om dette nå er i endring.

Team Liquid har kunngjort sin retur til Apex esports i form av et helt meksikansk lag tidligere kjent som Legacy. Laget konkurrerer for tiden i Apex Legends Global Series: 2024 Split 1 Playoffs i Los Angeles, og når det gjelder hvem som utgjør dette laget, er vaktlisten som følger :


  • Saul "YanYa" Ocampo

  • Luis Enrique "Neazul" Ramos Suarez

  • Alexis "Jaguares" Martinez

  • Steven "Pistillo" Rojas som trener

Med støtte fra Team Liquid, må vi se om denne gruppen spillere kan forbedre tidligere resultater og til slutt oppnå et verdensmesterskap i Apex esports.

Apex Legends

Relaterte tekster

0
Apex Legends (Switch)Score

Apex Legends (Switch)

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Switch-eiere har fått et solid battle royale-spill som kan spilles uten online-abonnement. Spørsmålet er om de tekniske begrensningene er verdt det...

8
Apex LegendsScore

Apex Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Apex Legends falt ned som lyn fra klar himmel, men Titanfall-entusiasten Ingar var ikke overbevist. Det var dog før han faktisk testet spillet ...Loading next content