Norsk
Gamereactor
nyheter
Mass Effect: Andromeda

Mass Effect: Andromedas fremtidsplaner avsløres på tirsdag

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mass Effect: Andromeda er et bra spill, men de fleste mener at det også har noen mindre gode sider. Utgiveren EA har allerede anerkjent at animasjonene ikke akkurat er perfekt, og nå kan utvikleren Bioware fortelle at de også har fått med seg tilbakemeldingene.

I en melding på Twitter skriver de nemlig følgende:

"Det har gått en uke siden vi offisielt lanserte Mass Effect: Andromeda over hele verden, og vi kunne ikke vært mer spente på at tilhengerne våre endelig får oppleve hva vi har jobbet så hardt med å skape.

Vi har fått ganske mange tilbakemeldinger. Noe av det positivt, noe av det kritisk. Disse tilbakemeldingene er en viktig del av vår pågående støtte for spillet, og vi kan ikke vente til å dele mer om våre umiddelbare fremtidsplaner med dere tirsdag, 4. april.

I mellomtiden er det bare å fortsette å gi tilbakemeldinger. Laget vårt lytter, og jobber døgnet rundt med å samle informasjon for å kunne finne løsninger til hvordan vi kan forbedre og bygge videre på Mass Effect: Andromeda.

Takk for deres fortsettende støtte, og for at dere blir med på denne reisen."

Bioware tar en viss sjanse når de annonserer en annonsering i stedet for å si noe konkret, så det skal bli interessant å se hva de avslører på tirsdag. Slik de ordlegger seg høres det ut som det er snakk om noen ganske store oppdateringer, men spørsmålet er hva som kan fikses. Det blir nok meget vanskelig å gjøre noe med animasjonene på så kort tid siden dette i stor grad skyldes verktøyene og grafikkmotoren de bruker. Derimot bør det ikke være så ekstremt vanskelig å forbedre noen av de andre tekniske aspektene. Kanskje kommer de også til å snakke om eventuelle utvidelsesideer. Svaret får vi altså på tirsdag.

Hva håper du de kunngjør på tirsdag?

Mass Effect: Andromeda
Matt Rhodes

Relaterte tekster

Mass Effect: AndromedaScore

Mass Effect: Andromeda

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Andromeda leverer mer av det samme for deg som vil ha mer Mass Effect, men det imponerer ikke oss som vil ha noe nytt og bedre. Dette er bra, men ikke noe mer...



Loading next content