Norsk
Gamereactor
esports
Injustice 2

Injustice 2 får en egen Championship Series

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fighting Game Community (FGC) blir stadig en større del av esports-miljøet i disse dager, og kan skryte på seg å ha store turneringer for både Super Smash Bros. Melee, Tekken 7: Fated Retribution, og Street Fighter V. Nå har de fått en ny storhet på CVen.

Netherrealm Studios kan nemlig avsløre at Injustice 2 også får en egen turnering. Sammen med ESL, Gamelta esports Professional League, GameStop, PS4 og Twitch har Warner Bros. klart å skrape sammen en premiepott på hele 600000 amerikanske dollar, så man kan vel si at det er mer enn æren å spille for. Her vil både amatører og proffspillere i Europe, Nord-Amerika og Latin-Amerika få mulighet til å delta i en rekke kvalifiseringsrunder for å komme seg til høstens finaler.

Injustice 2 Pro Series vil starte 26. mai, og vil sendes direkte på Twitch. Gjennom fire måneder med både online og offline kamper vil man finne de 16 beste spillerene i verden som skal til finalene i Los Angeles den 17. september.

I tillegg vil de holdes det som kalles Injustice 2 Path to Pro. Denne starter 20. mai, mens finalene går online 19. august.

Om dette høres interessant ut kan du lese flere detaljer her.

HQ
Injustice 2
Photo: Warner Bros. Interactive Entertainment

Relaterte tekster

1
Injustice 2Score

Injustice 2

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Netherrealm forsøker å videreføre de siste årenes suksess når de nå slipper Injustice 2, og vi har satt Magnus på saken med å finne ut om de lykkes...



Loading next content