Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
esports
Counter-Strike: Global Offensive

SK Gaming gikk seirende ut av Blast Pro Series

De møtte Astralis i finalen i København.

Facebook
TwitterReddit

Gamereactor var nylig i København for å dekke Blast Pro Series, et arrangement hvor de seks beste CS:GO-lagene i verden møtes for å kjempe om heder og ære, og en premiepott på 125 000 dollar.

Konkurransen var satt opp sånn at det ble spilt 5 runder, og i hver runde var det tre kamper som gikk samtidig, sånn at alle lagene fikk spilt mot hverandre. Det funket nesten som en liga, men var mer actionfyllt. Første kvelden var sterkt preget av tekniske vanskeligheter, hvilket førte til at alle kampene ble spilt på lørdagen i stedet.

Mange forventet at Astralis skulle vinne, men det var også store forventninger til danske North som endte turneringen med en seier, to tap og to uavgjort.

Astralis vant alle kampene sine, bortsett fra mot North, hvor det ble uavgjort. Etter å ha slått NiP, SK Gaming, FaZe, og G2, virket det som de skulle greie å vinne hele konkurransen, men SK Gaming tok dem igjen med tre seiere og to tap, hvilket betød at de hadde én siste utfordring på veien mot seier.

SK Gaming tapte 16-11 mot Astralis på det første kartet, men hentet seg inn med en 16-8 seier på Inferno, hvilke betød at Cache kom til å avgjøre kampen. SK Gaming stakk avgårde med seiern på overtid, til Astralis-fansens store overraskelse og fortvilelse.

Trodde du SK Gaming kom til å vinne?

Counter-Strike: Global Offensive
Photo: Rfrsh