Norsk
Gamereactor
esports
FIFA 18

Ruud Gullit søker etter FIFA-spillere til esportsskole

Den nederlandske legenden går nå fra å spille fotball på verdens mest populære fotballarenaer til å hjelpe andre med å komme til de største esportsarenaene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ruud Gullit må vel kunne betraktes som en legendarisk fotballspillere fra Nederland som la skoene på hylla for en god stund siden. Nå har han tenkt å erstatte dem med håndkontrollere.

Han har nemlig grunnlagt "verdens første selvstendige FIFA-skole" for esportsdeltakere. Skolens mål er å trene og skape proffesjonelle spillere i Electronic Arts' veldig populære fotballserie. Gullit kom selvsagt ikke på å bli med på dette helt selv:

"Det er de to sønnene mine som fikk meg inn i FIFA-verdenen. Den ene er en proffesjonell fotballspiller, mens den andre liker å spille FIFA mer enn å spille fotball i virkeligheten. Jeg forsto uansett ikke akkurat hvor enorm videospill er før jeg besøkte FIFA World Championships i fjor."

Deretter tok det ikke lang tid før diskusjonene om skolen begynte, og siden den gang har han hentet inn elever som Floris 'Florisacm' Jorna; Julian 'JulianBerg1203' van den Berg og Dani 'Dani-Visser' Visser. Nå ønsker de altså flere elever, og du kan melde din interesse her om du tror du har rett innstilling og talent.

HQ
FIFA 18
Photo: Team Gullit

Relaterte tekster

4
FIFA 18Score

FIFA 18

ANMELDELSE. Skrevet av Ricardo C. Esteves

FIFA 18 knuser alle andre fotballspill, og vi skulle gjerne gitt spillet 18 av 10, men må nøye oss med den høyeste karakteren vi kan gi. Dette er det beste FIFA-spillet noen sinne.



Loading next content