Norsk
Gamereactor
esports

Pokémon World Championships blir avholdt i Tennessee

Vi har fått vite datoene for arrangementet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Pokémon Company International har offentliggjort datoene og stedene for to store Pokémon-konkurranser, nemlig Pokémon North America International Championships, som finner sted den 6.-8. juli i Columbus, Ohio, og Pokémon World Championships, som finner sted i Nashville, Tennessee den 24. - 26. august.

Det nord-amerikanske mesterskapet avholdes i Columbus Convention Center, og er et internasjonalt arrangement, til tross for at navnet antyder det motsatte. Spillere fra hele verden kan skaffe seg Championship Points (som hjelper i kvalifiseringen til World Championships) både i den digitale og analoge varianten av spillet.

The World Championships avholdes på Music City Center, og arrangementet beskrives som "a celebration of all things Pokémon and the dedication of the competitors who have worked hard to make it to the Championships." For å kvalifisere deg må du sanke inn nok Championship Points gjennom hele året til å få en invitasjon, og hvis du vinner får du et trofé og en andel av premiepotten på 500 000 dollar.

For mer informasjon om mesterskapene kan du sjekke ut den offisielle nettsiden.

Kunne du tenke deg å delta?

Pokémon World Championships blir avholdt i Tennessee
Photo: The Pokémon Company International


Loading next content