Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto
Gamereactor Norge
esports
Rainbow Six: Siege

Sesong 7 av Rainbow Six Pro League har startet

Evil Geniuses og Ronin har sparket turneringen i gang!

Facebook
TwitterReddit

Ubisoft har kunngjort at Rainbow Six Pro League går inn i sin syvende sesong denne uka, i fire forskjellige regioner - Stillehavsasia, Europa, Latin-Amerika, og Nord-Amerika - og det hele gikk av stabelen i Nord-Amerika i går, med en kamp mellom Evil Geniuses og Ronin.

Stillehavsasia starter i dag i Japan, Korea, Australia, New Zealand og Sørøst-Asia, og i Latin-Amerika går turneringen av stabelen på onsdag. Europa blir med på moroa seinere i uka, når Six Invitational-mestrene Penta Sports prøver seg på Vitality.

Sesong 7 beskrives som en "transition season, the last one to follow the three month format and paving the way for the new Pro League format, announced back in January." Fra nå av kommer hvert år til å ha to sesonger a seks måneder, og det starter med sesong 8 nå i juni. Vi får en sesongfinale i sesong 7 hvor de åtte beste lagene møtes i USA, Mer informasjon om dette kommer senere.

Nedenfor kan du se en offisiell etterfilm fra Six Invitational, hvor Gamereactor så klart var på plass. Hva synes du om den nye formatet til Rainbow Six Pro League?

Rainbow Six: Siege
Photo: ESL