Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Et par gigantiske badeender har invadert Hongkong.

Endene sies å fremme "dobbel lykke".

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

To gigantiske ender har blitt observert i Victoria Harbour i Hongkong, som en del av en kunstinstallasjon av den nederlandske kunstneren Florentijn Hofman.

Hofman håper at endene vil bidra til å skape glede i byen, og sier at de representerer "dobbelt så mye moro, dobbelt så mye glede".

I ensamtale med Reuters sier han: "Jeg håper de vil bringe like mye glede som de gjorde tidligere, og i en verden der vi har lidd under en pandemi, kriger og en politisk situasjon, tror jeg det er riktig tidspunkt å bringe tilbake den doble lykken."

Dette er ikke den første storbyen endene har invadert, for de har funnet veien over hele verden siden de ble skapt i 2007. Vi er ikke sikre på hvor mye de kommer til å løfte stemningen i befolkningen, men det er morsomt å se disse to gigantiske endene som oppblåsbare godzillaer vasse gjennom havner.

Dette er en annonse:
Et par gigantiske badeender har invadert Hongkong.


Loading next content