Norsk
Gamereactor
nyheter

Evans er enig med Tarantino; Marvel-skuespillere er ikke filmstjerner

I stedet mener han at karakterene er filmens virkelige stjerner.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I fjor fikk Quentin Tarantino anledning til å uttale seg om hvor "Marvelisert" Hollywood har blitt i takt med studioets enorme suksess. Denne gangen fortalte den kritikerroste manusforfatteren og regissøren at han ikke anså de store ansiktene i Marvel-filmene som ekte filmstjerner. Med andre ord mener han at verken Chris Evans, Chris Hemsworth, Robert Downey Jr. eller Tom Holland er filmstjerner, men at det er karakterene som er det. Slik hørtes det ut da:

"Du har alle disse skuespillerne som har blitt berømte for å spille disse karakterene. Men de er ikke filmstjerner. Ikke sant? Captain America er stjernen. Eller Thor er stjernen. Jeg er ikke den første som sier det. Jeg tror det har blitt sagt en million ganger... men det er disse franchise-figurene som blir stjerner."

Chris Evans er en av de skuespillerne som har medvirket i flest Marvel-filmer, og nylig ble han intervjuet av magasinet GQ og avslørte at han faktisk var enigmed Tarantino. Evans sa følgende i intervjuet:

"Det var det fine med å jobbe med Marvel-filmer. Du trengte aldri å være i sentrum. Til og med i dine egne filmer av og til. Quentin Tarantino sa det nylig, og jeg tenkte at han har rett. Karakteren er stjernen. Du er der, men du kjenner ikke byrden av det."

Evans er enig med Tarantino; Marvel-skuespillere er ikke filmstjerner


Loading next content