Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Everspace 2

Everspace 2 er nå fullstendig lansert

Og utvikler Rockfish Games har avslørt at arbeidet har begynt på den første store utvidelsen for sci-fi-tittelen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter en lengre periode i Early Access har Everspace 2 nå offisielt lansert og er tilgjengelig i sin 1.0-tilstand på PC. Mens du kan sjekke spillet ut selv nå, kan du også sjekke ut lanseringstraileren for sci-fi-oppfølgeren for å få en smak av hva slags eventyr spillerne kan gå ut på.

HQ

Men selv om Early Access er over, betyr ikke det at utvikler Rockfish Games er ferdig med Everspace 2. I en ny pressemelding blir vi fortalt at ved siden av konsollversjonene som fortsatt er satt til senere i år, kan spillerne forvente en "stor gratis oppdatering" senere i år som vil bringe en rekke nye funksjoner, skiptilpasningsalternativer, ytterligere stemt språkstøtte og mer.

For å legge til dette, får vi beskjed om å forvente den første "store betalte utvidelsen" for Everspace 2 i midten av 2024, og at Rockfish allerede har startet arbeidet med tillegget etter lansering. Når det gjelder hva dette vil være, er alt vi blir fortalt akkurat nå at det vil legge til en "ny historie og spillfunksjoner".

Kommer du til å sjekke ut Everspace 2 på PC i dag?

Everspace 2

Relaterte tekster

0
Everspace 2Score

Everspace 2

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Vi har styrt romskip, kjempet kriger, samlet gjenstander, løst gåter og møtt nye og kjente fjes i denne strålende oppfølgeren.

0
Everspace 2 kommer 18. januar

Everspace 2 kommer 18. januar

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Everspace 2, et meget ambisiøst rom-skytespill, skulle egentlig lanseres i desember i fjor, men ble utsatt på grunn av Cyberpunk 2077. Da utsettelsen ble annonsert...Loading next content