Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Everspace 2

Everspace 2 kommer 18. januar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Everspace 2, et meget ambisiøst rom-skytespill, skulle egentlig lanseres i desember i fjor, men ble utsatt på grunn av Cyberpunk 2077. Da utsettelsen ble annonsert bekreftet Rockfish Games at spillet i stedet ville slippes i januar i år, men de avslørte aldri noen eksakt dato. Nå bekrefter de at spillet gjør sin Early Acces-debut på GoG og Steam den 18. januar.

Er du interessert i å sjekke ut spillet før lanseringen kan du laste ned en gratis demo akkurat nå via både Steam og GoG.

Everspace 2

Takk, PC Gamer

Relaterte tekster

0
Everspace 2 kommer 18. januar

Everspace 2 kommer 18. januar

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Everspace 2, et meget ambisiøst rom-skytespill, skulle egentlig lanseres i desember i fjor, men ble utsatt på grunn av Cyberpunk 2077. Da utsettelsen ble annonsert...

0
Everspace 2 offisielt avslørt

Everspace 2 offisielt avslørt

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Gamescom-pressekonferansen avholdt av Geoff Keighley var ganske tettpakket, og det var faktisk vanskelig å følge med på alle de avsløringene som løp over skjermene i...Loading next content