Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Everspace 2

Everspace 2 offisielt avslørt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Gamescom-pressekonferansen avholdt av Geoff Keighley var ganske tettpakket, og det var faktisk vanskelig å følge med på alle de avsløringene som løp over skjermene i Köln. En rekke overraskelser var dessuten å finne, som Rockfish Games som løftet sløret for Everspace 2.

Det har lenge vært forventet at en oppfølger har vært under utvikling, og nå er det offisielt. Spillet er nå på vei, og ankommer i Early Access på PC neste år, etterfulgt av en full lansering på PS4, Xbox One og PC i 2021.

Inntil videre vet vi ikke så mye mer enn det denne første traileren forteller oss, og den kan du se nedenfor.

HQ
Everspace 2

Relaterte tekster

0
Everspace 2Score

Everspace 2

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Vi har styrt romskip, kjempet kriger, samlet gjenstander, løst gåter og møtt nye og kjente fjes i denne strålende oppfølgeren.

0
Everspace 2 kommer 18. januar

Everspace 2 kommer 18. januar

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Everspace 2, et meget ambisiøst rom-skytespill, skulle egentlig lanseres i desember i fjor, men ble utsatt på grunn av Cyberpunk 2077. Da utsettelsen ble annonsert...Loading next content