Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Evil Dead: The Game

Evil Dead: The Game får ikke mer innhold - kansellerer Nintendo Switch-versjonen

Nok et asymmetrisk flerspillerspill basert på en elsket franchise forsvinner i mørket.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Friday the 13th: The Game, Predator: Hunting Grounds, Ghostbusters: Spirits Unleashed og mange flere. Det har ikke akkurat vært mangel på asymmetriske flerspillerspill basert på kjente franchiser de siste årene. Noen av dem gjør det ganske bra til å begynne med, men stort sett alle ender opp på samme måte. Her er enda et eksempel på det.

Saber Interactive bekrefter at Evil Dead: The Game ikke vil få flere innholdsoppdateringer og at Nintendo Switch-versjonen er kansellert. Studioet legger spillet på hylla for å fokusere på de mange andre prosjektene de jobber med over hele verden.

Det er imidlertid noen gode nyheter, for vi har fått beskjed om at serverne vil være oppe i "overskuelig fremtid", slik at de få av dere som fortsatt liker spillet kan fortsette med det. Bare ikke forvent noen nye oppdateringer med mindre det dukker opp alvorlige problemer.

Evil Dead: The Game

Relaterte tekster

0
Evil Dead: The Game utsatt igjen

Evil Dead: The Game utsatt igjen

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Allerede i august fortalte Boss Team Games at Evil Dead: The Game ikke ville rekke å slippes i 2021 likevel, og sa at planen i stedet var en lansering i februar. Som...Loading next content