Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports

Excel Esports har fornyet sin sponsing med EE

Og paret har skissert sine nye ambisjoner innen esportsområdet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den London-baserte esportsorganisasjonen Excel Esports har kunngjort at den har fornyet sin sponsoravtale med telekommunikasjonsselskapet EE. Som sagt i et nytt blogginnlegg, blir vi fortalt at denne utvidelsen vil binde de to sammen til 2025, og vil fortsette å se EE logo og merkevarebygging omtalt på Excel trøyer fremover.

For å legge til dette, slår paret seg sammen med en rekke ambisjoner i tankene. De to vil se på å fremme inkludering, bygge en bedre esportskultur og å heve esportsopplevelsen med nye produkter og tjenester.

"Det er en ære å kunngjøre vår treårige partnerskapsforlengelse med EE, noe som gjør dette til et av de lengste partnerskapene i esports historie," sa Carter, kommersiell direktør for Excel. "Sammen forstår vi viktigheten av å skape banebrytende initiativer og muliggjøre muligheter til å drive fremover og støtte mer inkluderende spillsamfunn. Vi ser frem til å dele flere spennende detaljer når vi aktiverer partnerskapet sammen.

Det er ingen omtale om økonomien i avtalen.

Excel Esports har fornyet sin sponsing med EE


Loading next content